About us

De Splonk wereld is door Splonk BV ontwikkeld. Met een ervaren team van spelontwikkelaars en onderwijsspecialisten verrichten wij dagelijks uitgebreide testen met en intensief onderzoek naar spelcomponenten, educatie en online veiligheid.
Ons doel is om een aantrekkelijke, online bestemming voor kinderen van basisschoolleeftijd te ontwikkelen, die veilig, leerzaam en leuk is. Een plek waar alle ouders en verzorgers hun kinderen met een gerust hart kunnen laten spelen en leren.

Eind 2011 werd Splonk in samenwerking met vier basisscholen als pilot gelanceerd. Na overweldigende positieve resultaten verspreidde Splonk zich razendsnel. Inmiddels is het uitgegroeid tot een succesvol jongeren platform en verwelkomen wij elke dag weer grote groepen nieuwe spelers.

In samenwerking met educatie- en didactiekspecialisten breiden wij constant onze educatieve content uit die in Splonk wordt aangeboden. Bij het ontwikkeling van de talloze educatieve componenten werkt Splonk nauw samen met Stichting Wiskunde Kangoeroe. Deze organisatie is verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen en staat bekend om zijn jaarlijkse, wereldwijde wiskundewedstrijd voor scholieren.

Splonk wordt volledig op basis van lidmaatschappen gefinancierd. Wij zijn reclame-vrij en laten onder geen beding ongepaste content binnen. Dit is dan ook een statement die onze voortdurende toewijding betuigt voor het beschermen van de jonge internetters.

Splonk BV is gevestigd in Nijmegen, het oudste stad van Nederland. Wij werken elke dag hard aan zowel huidige als nieuwe toepassingen om en binnen Splonk.. Hierdoor wordt onze virtuele wereld met de dag leuker. Als u een ouder bent en meer informatie wilt over leerzaamheid en veiligheid van onze toepassingen, bezoek dan deze pagina.